Зареждане ... Моля, изчакайте ...

Нашият бюлетин


Ремонт лаптоп DELL

  • Снимка 1
Цена:
0.00 лв


Описание на продукта

СЕРВИЗ И РЕМОНТ НА ASUS

  • Сервиз на лаптопи, настолни компютри, таблети, принтери, монитори, скенери, мобилни телефони, навигации и други устройства с марката Asus
  • Поддръжка на всякаквав техника Asus
  • Софтуерна и хардуердна диагонозтика на Асус
  • Доставка и продажба на резервни части за Asus
  • Инсталация, преинсталация, диагнозтика на Windows и други ОС за компютри и устройства марка Asus
  • Пълния списък с услуги за Toshiba може да видите тук


AsusAsus е една от мултинационалните компании, които се занимават с производството на компютри и компютърни продукти като дънни платки, звукови и видео карти, охладителни системи, сървари и т.н. Днес обаче на широкия пазар марката е позната преди всичко с богатата си гама от преносими персонални компютри, които през последните години набраха и особена популярност в България като марка. 

Не само заради широкото им потребление в страната, но и най-вече поради факта, че Asus предлага на пазара дънни платки и охладителни системи, днес ние от фирма БУЛ ТОП Компютърс ООД сме специализира в сервиза, ремонта и поддръжката на техника с марката Asus. Всъщност ние предлагаме диагности, ремонт и сервиз налаптопите Asus, както и на техните компононети, но нашата още по-значима дейност се свързва с ремонта на дънни плтки и BGA чипсетове, каквито именно предлага тази китайска марка. Ремонтът на дънните платки и BGA чипове изисква огромна прецизност и затова ние от фирма БУЛ ТОП Компютърс ООД разполагаме с най-модерна апаратура – машина – автомат за отремонтиране и монтаж на всякакви видове чипове и BGA платки, с каквито разполагат малко фирми в бранша. За абсолютното качество на предлаганите от нас услуги ние гарантираме и със специално подбран и обучен екип от специалисти, които могат да се справят с всеки ваш проблем. Ние извършваме диагностика, ремонт и профилактика на голям набор от продукти – настолни компютри, лаптопи, GPS навигационни системи, игри, конзоли, телевизори, таблети, както и на вече споменатите дънни платки и BGA чипсетове. А марките, върху които сме специализирали с дългогодишната си практика, са едни от най-търсените на съвременния пазар – Toshiba, Dell, Sony, Apple, Samsung, Acer, HP, MSI, Lenovo и естествено Asus. За всички наши клиенти ние предлагаме качествено сервизно обслужване, професионално отношение и консултация с наш специалист, бърза и безпогрешна работа и не на последно място – изгодни цени. За всички наши услуги вие можете да прочетет в уеб сайта на фирмата на адрес BGACHIPSET.COM и да се запознаете с условията за поръчка, методи на плащане и доставка. 

Нашият професионализъм през годините ние е осигурил верни клиенти, каквито можете да станете вие! Ние работим с над 150 фирми в бранша, тъй като модерната ни апаратура позволява наши клиенти да бъдат не само частни лица, но и дистрибутори на техника и големи фирми в България. Независимо дали се нуждаете от сериозен ремонт или просто регулярна поддружка на своята техника, при нас можете да откриете всичко необходимо, включително и специализирана станция за поправка и рециклиране на батерии за лаптопи. Нещо повече – на нашия сайт BGACHIPSET.COM ще откриете и актуален електронен магазин за компютърни компоненти. В него предлага огромно разнообразие от всякакви резервни части за лаптопи, и то не само от марката Asus и другите изброени. Така много от частите и аксесоарите, които не изискват професионална намеса като батерии и зарядни, вие можете да откриете и смените сами. За своите верни клиенти фирма БУЛ ТОП Компютърс ООД предлага огромно разнообразие от всякакви продукти на най-ниски цени. В гамата от всички тези продукти влизат и над 300 вида различни чипове и платки, както и видеокарти, дисплеи, клавиатури и много други.


Намери подобни продукти по категория


Напиши своето собствено мнение за продукта

Мнения за продукта

Този продукт не е получил никакви отзиви все още. Бъди първият, който ще оцени този продукт!


Bookmark and Share

Добави в моя списък

Щракнете върху бутона по-долу за да добавите Ремонт лаптоп DELL към вашия любим списък.

Вие последно видяхте...