Зареждане ... Моля, изчакайте ...

Нашият бюлетин


Истински Ремонт на лаптопи

 

 

Лаптоп Сервиз БГ предлага качествен и дълготраен ремонт на лаптопи с гаранция от 6 месеца. Предлагаме също ремонт на мокрени и изгорели компютри а  вече можем да предложим и ремонт на проектори (бимъри) както и на всякакъв вид нестандартна електроникa. Извършваме почистване и преинсталаци на лаптопи с материали на клиента. Програмиране на ITE8586, нов чип IT8586E програмиран за вашият лаптоп.

 Специализиран извънгаранционен ремонт на геймърски лаптопи Alienware, MSI, Clevo, Sager.

Разполагаме също и с много резервни части за лаптопи, като видео карти, дънни платки, чипове, матрици, процесори, хард дискове, RAM памет, както и вентилатори, клавиатури, зарядни устройства, батерии, кабели, говорители и др.

 

Някои предлагат тотален ремонт, ребол, греене и какви ли не други услуги със съмнителен резултат. Истината е че в 90 % от случаите проблема не е в лошите и окислени спойки а в самия чип. Именно затова ние предлагаме замяна на този чип с нов  и 6 месеца гаранция. Ако клиента желае ребол такъв може да бъде извършен, но без гаранция и с предупреждение че лаптопа може да спре още утре.