Зареждане ... Моля, изчакайте ...

Нашият бюлетин


Ремонт на HP G62

Има доста статии за ремонт на лаптопи.Тотален ремонт на лаптопи, ребол, залепяне на видео карти и така нататък.Истината е че проблемът е в кристала на чипа и колкото и да го реболвате печете духате с горещ въздух и така нататък  лаптопът ще спре пак.Единствения начин този проблем да се отстрани е СМЯНАТА НА ЧИПА С НОВ.
Струва ли си?Ами това зависи изцяло от Вас, но аз не съм видял лаптопи с гаранция за 150 или 200 лева да не говорим че лаптопите за 500 лева са по скоро таблети и пройзводителноста им е по малка от тази на двуядрен процесор.Това което предлагаме ние е напълно безплатна диагностика на проблема и КАЧЕСТВЕН РЕМОНТ НА ВАШИЯ ЛAПТОП а именно смяна на дефектиралия видеочип с нов.Реболът е временно решение и ние предупреждаваме клиента че лаптопът ще спре пак.
Ако решите да заменим Видеочипа с нов ще получите и 6 месеца гаранция.За сравнение повечето дъна които се предлагат са с 3 месечна гаранция и са на главозамайваща цена.

По долу ще покажем замяната на дефектирал видеочип на един от много популярните модели HP Pavilion G62.

Предлагаме такъв ремонт на всички модели лаптопи.

Ето така изглежда дъното на HP G62.Този модел има 2 видео чипа и проблемът може да бъде както в единия така и в другия а може и в двата.

dsc045471.jpg

Определянето на повредения чип става с леко нагряване след което лаптопа тръгва НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ЕФЕКТА Е ВРЕМЕНЕН и ще спре след до седмица.Истински ремонт може да се получи само ако проблемния чип се смени.Ето така изглежда проблемния чип.

dsc045482.jpg

След това махаме проблемния чип и подготвяме платката за поставяне на новия чип.Ето така изглежда платката след свалянето на чипа.

dsc045491.jpg

Вземаме нов чип в случая 216-0752001.

dsc045501.jpg

Поставяме Новия чип и всичко е готово.dsc045521.jpg

Поставяме медни пластини вместо термопроводящите гуми лаптопа е готов.

dsc045531.jpg